Molimo sačekajte...

Elektronska pošta


O namaO nama


"Orhideja - kolor" doo  je farbara , koja se nalazi u ulici Suvoborskoj 109 u Valjevo.
Primarna delatnost "Orhideja - kolor" je prodaja :
- Boja

- Poludisperzija

- Disperzija

- Perivih boja za zidove

- Fasada

- Sistema suve gradnje


   Svojim kupcima nudimo širok spektar boja za unutrašnje zidove, fasade, kao i za drvene i metalne površine.
Naše najveće zadovoljstvo je nakolonost naših kupaca kod kojih smo zadobili poverenje, jer smo ispunili zahteve i očekivanja u pogledu asortimana, količine, rokova isporuke uz standardan kvalitet.
Naše strateške partnere predstavljaju naši verni i pouzdani dobavljači.
Naša tradicija, kvalitetni proizvodi dostupni svim potrošačima, primena naprednih tehnologija i konstantna želja za napredovanjem. Cilj nam je da radimo na unapređenju naše ponude. Da se u konstantnoj tržišnoj utakmici istaknemo i zauzmemo prvo mesto u konkurentskoj prodaji naših proizvoda.

Misija
   Naša misija je da svojim kupcima na prvom mestu obezbedimo vrhunski kvalitetne proizvode, primamljivih cena. Deo naše misije je praćenje trendova, kako bi svojim kupcima mogli ponuditi proizvode najboljih proizvođača. Težimo da dostignemo veću ekonomičnost i efikasnost u ponudi proizvoda koje nudimo, brzu isporuku i ostale usluge.

Vizija
   Naša vizija je da budemo poslovno uspešni, da zadovoljimo očekivanja kupaca, dobavljača i zaposlenih.Sastavni deo naše vizije je efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovni sistem.Intenzivnim ulaganjem u kommpaniju, želimo da stvoreno obrazovni i visoko profesionalan kadar sa širokim praktičnim iskustvom, precizno fokusiran na potrebe tržišta i orijentisan na stalnu i nesebičnu podršku kupcima.


Politika kvaliteta
   Razmišljajući o vrednostima, koje želimo da poštujemo i primenjujemo u našoj kompaniji, spojili smo tradiciju i savremen način života. Naš uspeh se meri zadovoljstvom naših kupaca. Sve naše aktivnosti moraju biti usmerene na isunjavanje očekivanja naših kupaca, na taj način ćemo graditi naše dalje uspehe.Put prema uspehu na poslu, a i u privatnom životu, počinje kada preuzmemo potpunu odgovornost prema svojim postupcima i prema drugima.

   Odgovornost u poslovanju zavisi od svih nas i podrazumeva savesno i profesionalno obavljanje polova i odgovoran odnos prema zaposlenima.Posvećeni smo konstantnom usavršavanju i negovanju kreativnosti u službi inovacije, kako bi zadržali kvalitet.

   Pažljivo koristimo sve resurse, promovišemo ponašanje zasnovano na optimalnom korišćenju resursa i izbegavanju gubitaka.

Društvena odgovornost
   Društvena odgovornost "Orhideja - kolor" d.o.o predstavlja način poslovanja. Svakodnevno brinemo o društvenim vrednostima, ističemo značaj socijalno -odgovornog poslovanja u svim segmentima našeg poslovanja.

   Smatramo da je naš cilj da ne poslujemo samo na tržištu, već da delujemo u zajednici u poslujemo, jer shvatamo značaj društveno - odgovornog poslovanja, i da se trudimo , kao savestan i društveno odgovoran član da podržimo njen razvoj i značaj. težimo da sarađujemo sa zajednicom u rešavanju aktuelnih problema za opštu dobrobit.Naš doprinos društvu ispoljava se kroz brojne postupke u poslovanju, a tako i van njega.

Jedna od naših najznačajnijih konkurentskih prednosti je kombinacija profesionalnost, znanje i iskustvo naših radnika. Snažna društvena odgovornost ogleda se u brizi za dobrobit i sigurnost naših radnika.

Kupovina

Kako da kupim?
Način isporuke
Način plaćanja
Najčešće postavljana pitanja
Uslovi korišćenja
Napredna pretraga
Kompanija

Naslovna
O Nama
Zaposlenje
Kontakt


Nalog

Moj nalog
Status porudžbine
Lista želja
Prijavljivanje
Registracija

Pratite nas!


Kontkat informacije

ORHIDEJA-KOLOR d.o.o.
Suvoborska br.109
14000 Valjevo, Kolubarski okrug, [RS]
Telefona: 014/35-92-373;
014/244-955
E-mail: office@orhidejakolor.rs
Kontakt form