Molimo sačekajte...

Elektronska pošta


MAPEI PLANITOP FAST 330, 25/1

  • Fotografija 1
Cena:
2,680.00 Din.
Brend:
Isporuka:
(Kurirska služba)
Količina:
Bookmark and Share


Tehničke karakteristike / Opis proizvoda

 

 

Brzovezujući cementni malter ojačan vlaknima, za fino izravnavanje unutrašnjih i spoljašnjih površina u debljinama od 3 do 30 mm.
Primena: fino izravnavanje unutrašnjih i spoljašnjih podloga na koje će se polagati keramičke pločice i kamen ili nanositi hidroizolacija od tečnih membrana.
Primeri primene: izravnavanje armirano-betonskih površina bazena pre nanošenja hidroizolacije Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic i Monolastic Ultra (posle samo 24 sata na +20°C) ili za direktno polaganje svih vrsta keramičkih pločica i mozaika posle 4 sata pri +20°C; fino izravnavanje čistih unutrašnjih i spoljašnjih podloga izvedenih od proizvoda koji se uobičajeno koriste u građevinarstvu, kao što su podne ploče i estrisi na bazi cementa ili specijalnih veziva (kao što su Topcem, Topcem Pronto, Mapecem i Mapecem Pronto) i stare podloge od keramičkih pločica i kamena kako bi se brzo pripremile za polaganje (posle samo 4 sata na +20°C), keramičkih pločica i kamena koji nisu osetljivi na vlagu ili za nanošenje hidroizolacije kao što su Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic, Monolastic Ultra, Mapegum WPS (posle samo 24 sata na +20°C); sanacija ili izvođenje padova na terasama i balkonima.
Tehničke karakteristike: kada se pomeša sa vodom dobija se mešavina dobre obradivosti koja može da se nanosi na vertikalne površine gletericom i koja ima visoku čvrstoću prianjanja na sve podloge koje se obično koriste u građevinarstvu. Planitop Fast 330 očvršćava brzo bez skupljanja i stvaranja pukotina čak iako se nanosi u debljim slojevima, i formira čvrst sloj pogodan za polaganje obloga od keramičkih pločica, staklenog mozaika i kamena. 
Proizvod je dostupan u specijalnim vakumiranim polietilenskim vrećama od 25 kg koje mogu da se skladište u spoljašnjim prostorima tokom izvođenja građevinskih radova. Kiša nema uticaja na njegove karakteristike.
Potrošnja: oko 1,45 kg/m2 po mm debljine (1 cm debljine: 14,5 kg/m2).
Ambalaža: Vreće od 25 kg.
Skladištenje: Planitop Fast 330 ima rok trajanja 12 meseci u originalno zatvorenoj ambalaži.

 

TEHNICKO UPUTSTVO: http://www.mapei.com/public/RS/products/2608_planitopfast330_rs.pdf

 


Pronađi slične proizvode u kategoriji


Napišite svoju recenziju / komentar ovog proizvoda

Komentari kupaca:

Ovaj proizvod nije dobio nikakve kritike. Vaš komentar je dragocen budućim kupcima. Da napišete svoje mišljenje o ovom proizvodu kliknite na dugme pored!


Korisnik koje pregledao dati proizvod, takođe je gledao i:

Dodaj na listu želja

Kliknite na dugme ispod da dodate MAPEI PLANITOP FAST 330, 25/1 na svoju listu želja.

Slični proizvodi

Ranije pregledani proizvodi

Kupovina

Kako da kupim?
Način isporuke
Način plaćanja
Najčešće postavljana pitanja
Uslovi korišćenja
Napredna pretraga
Kompanija

Naslovna
O Nama
Zaposlenje
Kontakt


Nalog

Moj nalog
Status porudžbine
Lista želja
Prijavljivanje
Registracija

Pratite nas!


Kontkat informacije

ORHIDEJA-KOLOR d.o.o.
Suvoborska br.109
14000 Valjevo, Kolubarski okrug, [RS]
Telefona: 014/35-92-373;
014/244-955
E-mail: office@orhidejakolor.rs
Kontakt form